Over ons

Meer dan vijftien jaar ervaring in training en advies met een enthousiast en gedreven team.

Na een groeiend aantal samenwerkingen met opdrachtgevers en professionele collega trainers, adviseurs en trainingsacteurs bestaat ons team inmiddels uit ruim twintig Veiligheid- en ZorgSpecialisten. Onze adviseurs, trainers en trainingsacteurs onderscheiden zich door hun uitgebreide vakkennis, praktische en interactieve werkwijze én door hun betrokkenheid bij opdrachtgevers en haar medewerkers.

Oprichter en drijvende kracht achter Venzs Theo Huigen, heeft jarenlange ervaring met veiligheidsthema’s en crisisbeheersing binnen de branches zorg, welzijn en overheid. Hij is opgeleid als Sociaal psychiatrisch verpleegkundige en Integraal veiligheidskundige, daarnaast heeft hij meerdere opleidingen en cursussen gevolgd op deze beide vakgebieden. Door zijn gecombineerde ervaring op de thema’s zorg en veiligheid weet hij dit op een praktijkgerichte manier te verbinden.

 

Onze bureau-organisatie

Onze bureau-organisatie draagt zorg voor de planning en organisatie van alles wat nodig is om onze trainingen, ondersteuningsactiviteiten en adviestrajecten vlot te laten verlopen.  

 

Gedrevenheid, enthousiasme en hart voor ons vak is wat ons verbindt!